• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Çevre
  3. Yapım işi Bayburt Group tarafından sürdürülen ve 5 Bakan gören Kop Dağı Tüneli yılan hikâyesine döndü
Çevre
Yayınlanma: 07 Aralık 2024 - 11:36
Güncelleme: 07 Aralık 2024 - 13:07

Yapım işi Bayburt Group tarafından sürdürülen ve 5 Bakan gören Kop Dağı Tüneli yılan hikâyesine döndü

2012 yılında dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan ve 3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak vaadinde bulunulan, yapım işi de Bayburt Group tarafından sürdürülen Kop Dağı Tünelinde çalışmaların ne zaman biteceği vatandaşlar tarafından merak edilirken, bazı vatandaşlar tünelden umudunu kesti. Vatandaşlar, tünelin sorumlusu olan Bayburt Group inşaata sorumsuz davrandıkları gerekçesiyle tepkide

Çevre
07 Aralık 2024 - 11:36
Güncelleme: 07 Aralık 2024 - 13:07
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yapım işi Bayburt Group tarafından sürdürülen ve 5 Bakan gören Kop Dağı Tüneli yılan hikâyesine döndü
2012 yılında dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan ve 3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak vaadinde bulunulan, yapım işi de Bayburt Group tarafından sürdürülen Kop Dağı Tünelinde çalışmaların ne zaman biteceği vatandaşlar tarafından merak edilirken, bazı vatandaşlar tünelden umudunu kesti. Vatandaşlar, tünelin sorumlusu olan Bayburt Group inşaata sorumsuz davrandıkları gerekçesiyle tepkide bulundular.

Temeli atıldıktan sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ahmet Arslan, Mehmet Cahit Turhan, Adil Karaismailoğlu ve mevcut Abdulkadir Uraloğlu'nun döneminde de bitirilemeyen Kop Dağı Tünelinden vatandaşlar umudunu kesti.

Bayburt Group İnşaat firması tarafından yapımına başlanan Kop Tüneli 12 yıldır, Bayburt-Gümüşhane Havaalanı ise 6 yıldır bitirilemiyor. Yılan hikayesine dönen havaalanından ve tünelden umudunu kesen Bayburtlular, yüklenici firma olan Bayburt Group'a sitem ederek, hayallerinin suya düştüğünü söylediler. Yetkililerden tünelin ve havaalanının bir an önce tamamlanmasını isteyen vatandaşların tünel ve havaalanı hayali, bir başka bahara kaldı.

Başladığı işi bitiremeyen Bayburt Group İnşaat firmasının Kop Tüneli'ni, Bayburt-Gümüşhane Havaalanını ne zaman bitireceği aradan geçen yıllara rağmen hala daha merak edilirken, Bayburtlu vatandaşlar her iki işte de yüklenici firma olan Bayburt Group'a sitem ederek, tepki gösterdiler.

2012 yılında dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan ve 3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağının sözünün verildiği tünel 12. yılında da açılmadı. Gümüşhane'nin Köse ilçesi, Salyazı köyünde yapımına başlanan, yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli havalimanının temeli dönemin Başbakanı Binali Yıldırım tarafından 13 Haziran 2018 tarihinde atılmış, yapımına başlandığında 31 Mart 2020'de hizmete girmesi planlanan Bayburt-Gümüşhane Havalimanının açılış tarihi çeşitli nedenlerle sürekli ertelenmişti. Her sene bir sonraki yıl açıklanacak diye açıklama yapılan havaalanında da gözler 2025 yılına çevrildi. Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş de Bayburt-Gümüşhane Havalimanı için tarih vererek, havaalanında 2025 yılı Haziran ayında seferlerin başlayacağını duyurmuştu. 2025 yılında da havaalanın hizmete girmeyeceğini, açılışının yapılmayacağını sıkı sıkıya savunan Bayburtlu vatandaşlar, "Bayburt Group bu işleri başaramadı, Bayburt Group yetersiz", "Bayburt Group'tan bir şey olacağı yok, tünelin de, havaalanın da açılacağı yok", "Bayburt Group gitmediği sürece hiçbir şey olmaz", "Bu tünel işi çok uzadı, canımızı da sıkmaya başladı" yorumlarında bulunarak, Bayburt Group İnşaat A.Ş'yi topa tuttular.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Çankırı'da oluşan dev hortum paniğe sebep oldu
Çankırı'da oluşan dev hortum paniğe sebep oldu
Beypazarı'nda dolu yağışı etkili oldu
Beypazarı'nda dolu yağışı etkili oldu
Zile'yi sağanak vurdu, iş yerleri sular altında kaldı
Zile'yi sağanak vurdu, iş yerleri sular altında kaldı
Son Haberler
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde...
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
Bilecik'te "Tır parkı" projesi için ilk adımlar atıldı
Bilecik'te "Tır parkı" projesi için ilk adımlar atıldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi