• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yaylaya doğalgaz
Ekonomi
Yayınlanma: 27 Ocak 2024 - 14:15

Yaylaya doğalgaz

Göreve geldikten sonra turizm imkanlarının artırılmasına yönelik Kabadüz-Çambaşı'nda yayla merkezini yenileyen, yeni kayak tesislerini ve turistik evlerini turizme kazandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in girişimleri ile inşa edilen 5 yıldız konforundaki otel ve kayak tesislerine doğalgaz verilmesine başlandı.

Ekonomi
27 Ocak 2024 - 14:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yaylaya doğalgaz
Göreve geldikten sonra turizm imkanlarının artırılmasına yönelik Kabadüz-Çambaşı'nda yayla merkezini yenileyen, yeni kayak tesislerini ve turistik evlerini turizme kazandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in girişimleri ile inşa edilen 5 yıldız konforundaki otel ve kayak tesislerine doğalgaz verilmesine başlandı.

Bir dizi programa katılmak için Kabadüz ilçesini ziyaret eden Başkan Güler, son dönemde Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla bölgesinde kış turizminde iddialı bir konuma gelen Çambaşı Yaylası'nda Yokuşdibi, Turnalık ve Çambaşı Yayla Merkezi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Buradan kayak tesislerini ve inşaatı biterek turizme hizmet vermeye başlayan 5 yıldız konforundaki otele doğalgaz verilmesine yönelik açılışa katılan Başkan Güler, en mutlu günlerden birini yaşadığını söyledi. 2012 yılından bu yana Çambaşı Yaylası'nda otel inşaatının tartışıldığını, göreve geldikten sonra Ordulu iş adamlarını bir araya getirerek otelin inşaatına başlandığını aktaran Güler, "Bizim en büyük kazancımız, ortaklık kültürünün pekiştirilerek bu yatırımın gerçekleştirilmesi oldu. Bundan herkesin büyük rolü ve emeği oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Güler, Çambaşı Kayak Tesisleri ve 5 yıldız konforundaki otelin doğalgaza kavuşturulmasında büyük desteklerini gördükleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan'a teşekkür etti.

Başkan Güler'e teşekkür ettiler

Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, 21 ortaklı Çambaşı Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayak Kulübü Başkanı Cem Şenocak da konuşmasında hem otelin yapılmasında hem de doğalgazın gelmesinde emeği bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ettiler.

Doğalgaz yanmaya başladı

Protokol konuşmaların ardından sembolik olarak meşaleler yakıldı ve Çambaşı Kayak Merkezi ve otele doğalgaz hizmet verilmeye başlandı.

Törene, Ordu Valisi Muammer Erol, Kabadüz Kaymakamı Mehmet İlgen, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, ilçe belediye başkanları, BOTAŞ yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program öncesinde ise protokol üyeleri kısa süre içerisinde açılışı yapılacak otelde incelemelerde bulundu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ordu'da fındık işçileri yevmiyesi belli oldu
Ordu'da fındık işçileri yevmiyesi belli oldu
Bodrum'da süper yatlara 21 tankerle 600 bin litre yakıt ikmali
Bodrum'da süper yatlara 21 tankerle 600 bin litre yakıt ikmali
Elazığ Ticaret Borsası'ndan üreticiye büyük kolaylık
Elazığ Ticaret Borsası'ndan üreticiye büyük kolaylık
Bodrum'da son iki yılda toplam 48 yeni araç envantere katıldı
Bodrum'da son iki yılda toplam 48 yeni araç envantere katıldı
Son Haberler
Bakan Göktaş: "2023-2030 dönemini kapsayan II. Ulusal Otizm Eylem Planımız çerçevesinde çok yönlü adımlar atıyoruz"
Bakan Göktaş: "2023-2030 dönemini kapsayan II. Ulusal Otizm Eylem...
Özel Lotus Hastanesi'nde sezaryenle doğum yapan kadın hayatını kaybetti: Doktor tutuklandı
Özel Lotus Hastanesi'nde sezaryenle doğum yapan kadın hayatını...
Macron ve Merz, ortak bakanlar kurulu toplantısı için Almanya'da bir araya geldi
Macron ve Merz, ortak bakanlar kurulu toplantısı için Almanya'da...
FETÖ'nün eğitim yapılanmasına yönelik soruşturmada 10 şüpheli tutuklandı
FETÖ'nün eğitim yapılanmasına yönelik soruşturmada 10 şüpheli...
Okan Buruk: "Icardi'ye layık bir veda hazırlamak bizim için çok değerli olur"
Okan Buruk: "Icardi'ye layık bir veda hazırlamak bizim için...
Sivas'ta 85 köy yolu ulaşıma kapandı
Sivas'ta 85 köy yolu ulaşıma kapandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi