• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. "Yerelİst Yerel Marketler Buluşması" fuarında Gedik Piliç tadım etkinliği düzenledi
Ekonomi
Yayınlanma: 13 Aralık 2023 - 16:08

"Yerelİst Yerel Marketler Buluşması" fuarında Gedik Piliç tadım etkinliği düzenledi

Bu yıl 7.'si gerçekleştirilen "Yerelİst Yerel Marketler Buluşması" fuarında Şef Rafet İnce'nin hazırladığı yemeklerle "Tadım Etkinliği" yapıldı.

Ekonomi
13 Aralık 2023 - 16:08
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bu yıl 7.'si gerçekleştirilen "Yerelİst Yerel Marketler Buluşması" fuarında Şef Rafet İnce'nin hazırladığı yemeklerle "Tadım Etkinliği" yapıldı.

"Yerelİst Yerel Marketler Buluşması" fuarının ana sponsorlarından olan Gedik Piliç kurduğu stantta Şef Rafet İnce'nin hazırladığı yemeklerle "Tadım Etkinliği" düzenledi. Tavuk ürünlerinden hazırlanan yemekler katılımcıların beğenisine sunuldu. Etkinlik, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gedik Piliç Yurtiçi Satışlar Müdürü Nihat Özbey, "Bu sene 7. Düzenlenen Yerelist Yerel Marketler fuarına başladığı yıldan bu yana katılıyoruz. Bu sene de tema hem de kurumsal sponsor olarak katıldık. Gedik Piliç olarak İstanbul yerel marketlerinde çok ciddi raf üstünlüğümüz var. Bu nedenle iş ortaklığını önemsediğimiz için her sene bu fuara katılıyoruz. Ortaklarımızı yalnız bırakmamak için bu sene de buradayız oldukça yoğun ve kalabalık. Gedik piliç olarak 40'a yakın ülkede ihracatımız var. Geçen sene yaklaşık 115 milyon dolara bir ihracat gerçekleştirdik. Yurtiçinde de son 2 yıldır ulusal ve yerel marketlerin tamamında ürünlerimizi sergiliyoruz. Bu sene karma ilk 500 sıralamasında 169. sırada bir performans gerçekleştirdik. Markaların hepsinin büyüme hedeflerinde mutlaka tüketiciye verdiği mesajlar var kalite ve lezzet gibi Yönetim Kurulu Başkanı'mız bu işin en temelinden geldiği için kalitemiz ve lezzetimiz tüketici de karşılık buldu. Son iki yılda sektörde bir duraklama olmasına rağmen Gedik ciddi bir büyüme gerçekleştirdi" dedi.

"Hedefimiz Türkiye'de ilk iki markadan biri olmak"

Sektörde Türkiye'de ilk iki markadan biri olmayı hedeflediklerini belirten Özbey, "Bundan sonra ki hedefimiz Türkiye'de ilk iki markadan biri olmak. Bununla ilgili yurt içinde pazar liderliği hedefimiz var. yurt dışında da yeni pazarlar keşfediyoruz. Biz inovasyona çok büyük bir önem veriyoruz. Özellikle bu sene 4 yeni inovatif ürün piyasaya sürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Tavuk ürünleri alırken tüketicinin dikkat etmesi gerektiğini belirten Şef Rafet İnce, "Tavuk alırken neye dikkat etmek lazım özellikle son dönemde tavuk ile ilgili spekülasyonlar var. biz Gedik piliç olarak ful otomasyon sistemiyle Türkiye'nin en sağlıklı en temiz içerikli en sürdürülebilir ve en iyi ulaşılabilir tavuğunu üretiyoruz. Bugün bu ürünlerden Osmanlı, Türk mutfağı ve dünya mutfağından sayılı reçeteler yapıyoruz. Bugün marketlere gittiğimiz zaman Salmonella, ekoli, kolibasil, çapraz bulaşma gibi bakterilerden dolayı tavuk tüketimi her geçen gün azalmakta. Biz Gedik Piliç olarak sağlıklı tavuk üretiyoruz" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Son Haberler
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Söz yazarı Levent Bektaş son yolculuğuna uğurlandı
Söz yazarı Levent Bektaş son yolculuğuna uğurlandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi