• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Yeşilköy'de avukatın aracı kurşunlandı: Kadın avukat Beyazıt'taki odabaşının azmettirmesiyle olayın yaşandığını öne sürdü
Asayiş
Yayınlanma: 31 Ekim 2023 - 15:07

Yeşilköy'de avukatın aracı kurşunlandı: Kadın avukat Beyazıt'taki odabaşının azmettirmesiyle olayın yaşandığını öne sürdü

Yeşilköy'de geçtiğimiz günlerde aracı kurşunlanan kadın avukat olayla ilgili şikayetçi oldu. Avukat Işıl Gülümser ifadesinde Beyazıt'taki bir handa mülk sahiplerinin avukatı olduğunu ve Selman T. isimli şahsın aracının kurşunlanması olayı ile ilgili azmettirici olduğunu iddia ederek, "Bu kişi, müvekkillerime ait Beyazıt'taki handa odabaşı. Handaki kiraları toplayıp zimmetine geçirmiş. Çoğu yaşlı ve yurtdışında bulunan mal sahiplerine ödeme

Asayiş
31 Ekim 2023 - 15:07
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yeşilköy'de geçtiğimiz günlerde aracı kurşunlanan kadın avukat olayla ilgili şikayetçi oldu. Avukat Işıl Gülümser ifadesinde Beyazıt'taki bir handa mülk sahiplerinin avukatı olduğunu ve Selman T. isimli şahsın aracının kurşunlanması olayı ile ilgili azmettirici olduğunu iddia ederek, "Bu kişi, müvekkillerime ait Beyazıt'taki handa odabaşı. Handaki kiraları toplayıp zimmetine geçirmiş. Çoğu yaşlı ve yurtdışında bulunan mal sahiplerine ödeme yapmadığı için ben de 15 Ağustos'ta ihtarname gönderdim, hanı terk etmesini istedim. İhtarnameyi gönderdiğim için ölümle tehdit edildim" dedi.

Olay 23 Ekim günü akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beyazıt'tan aracı ile yola çıkan İstanbul Barosu avukatlarından Işıl Gülümser, Yeşilköy'e geldiği sırada bir motosiklet tarafından takip edildiğini fark etti. Motosikletin üzerinde bulunan kasklı 2 kişi, avukat Gülümser'in aracını kurşunlayarak olay yerinden uzaklaştı. Olaya ilişkin emniyete giderek şikayetçi olan Gülümser, Beyazıt'taki bir handa mülk sahiplerinin avukatı olduğunu söyledi. Avukat Gülümser ifadesinin devamında Selman T. isimli şahsın aracının kurşunlanması olayı ile ilgili azmettirici olduğunu iddia ederek "Bu kişi, müvekkillerime ait Beyazıt'taki handa odabaşı. Handaki kiraları toplayıp zimmetine geçirmiş. Çoğu yaşlı ve yurtdışında bulunan mal sahiplerine ödeme yapmadığı için ben de 15 Ağustos'ta ihtarname gönderdim, hanı terk etmesini istedim. İhtarnameyi gönderdiğim için ölümle tehdit edildim" dedi.

Olay günü hana giderek Selman T.'nin damadı E.Y.'ye, şahsın handan çıkması gerektiğini söylediğini de ifadesinde belirten Gülümser "Aracım bu konuşmadan yaklaşık 1 saat sonra motosikletli 2 kişi tarafından kurşunlandı" beyanında bulundu.

Gözaltına alınan Selman T. 'silahla tehdide azmettirme' suçundan sevk edildiği Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz ederek Selman T. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilmesini talep etti. Avukat Gülümser de Selman T.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararına itiraz etti. Gülümser itiraz dilekçesinde Selman T.'nin serbest kalmasından 3 gün sonra bilmediği bir numaradan arandığını ve "Sen handaki avukat mısın? Avukat hanım bak, sana söylüyorum. Seni daha önce uyardık. Handa yaptıklarınız yetti. Sen istedin, senin cenaze namazını kılacağız" sözleri ile tehdit edildiğini belirtti.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Motosiklet alev aldı, alevler 4 katlı binayı ve girişteki iş yerini sardı
Motosiklet alev aldı, alevler 4 katlı binayı ve girişteki iş yerini...
Trump: "Xi, ABD'yi gerileyen bir ülke olarak görmekte haklıydı"
Trump: "Xi, ABD'yi gerileyen bir ülke olarak görmekte haklıydı"
Samsun'da yaşlı kadın ırmak kenarında ölü bulundu
Samsun'da yaşlı kadın ırmak kenarında ölü bulundu
Küçükçekmece'de bir otomobil dur ihtarına uymadı: 1 polis yaralandı
Küçükçekmece'de bir otomobil dur ihtarına uymadı: 1 polis yaralandı
Tekirdağ'da otomobil takla attı: 1 yaralı
Tekirdağ'da otomobil takla attı: 1 yaralı
Kayseri'de tefecilik, tehdit ve dolandırıcılık operasyonu: 7 gözaltı
Kayseri'de tefecilik, tehdit ve dolandırıcılık operasyonu: 7 gözaltı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi