• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Yeşilyurt Belediyesi ile MTÜ, öğrencilere ücretsiz yemek protokolü imzaladı
Eğitim
Yayınlanma: 26 Kasım 2023 - 13:06

Yeşilyurt Belediyesi ile MTÜ, öğrencilere ücretsiz yemek protokolü imzaladı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Öğrencilere Yemek İkramı' protokolünü imzaladılar.

Eğitim
26 Kasım 2023 - 13:06
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yeşilyurt Belediyesi ile MTÜ, öğrencilere ücretsiz yemek protokolü imzaladı
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Öğrencilere Yemek İkramı' protokolünü imzaladılar.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Turgut Özal Üniversitesinin Yeşilyurt yerleşkesinde eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik 1 Aralık 2023 tarihinden geçerli olmak üzere 'Öğrencilere Yemek İkramı' protokolünü imzaladılar. Yapılan protokolle birlikte öğrencilerden öğlen yemeği ücreti alınmayacak.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde düzenlenen imza töreninden konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını rahatlatmaya yönelik desteklerine devam ettiklerini söyledi. Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile yaptıkları protokolle birlikte Malatya Turgut Özal Üniversitesi Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim hayatını sürdüren öğrencilere 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren öğlen yemeklerinin ücretsiz dağıtılacağının müjdesini veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Malatya Turgut Özal Üniversitemiz ile yaptığımız protokol gereği Yeşilyurt Yerleşkesinde okuyan öğrencilerimizden 1 Aralık'tan geçerli olmak üzere Şubat ayına kadar öğlen yemeğinde her hangi bir ücret alınmayacaktır. Öğrencilerimizin yemek ihtiyacının bir kısmını üniversitemiz karşılıyordu. Diğer kısmını da Yeşilyurt Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Deprem sürecinde öğrencilerimize bu anlamda katkı sağlamak istedik. Bizler öğrencilerimizin her hangi bir sorunu düşünmeden derslerine odaklanmalarını ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmaları için her türlü desteği veriyoruz. Bu güzel işbirliğinin hayata geçmesinde emek sarf eden, destek sunan Rektörümüze, Bölüm Başkanlarımıza, Genel Sekreterimize ve akademisyenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Yeşilyurt Yerleşkesinde üniversite eğitimi alan öğrencilerimize hâyırlı uğurlu olsun, derslerinde başarılar diliyorum. Bundan sonrada yine bu şekilde desteklerimiz devam edecektir. Bizler her zaman gençlerimizin, öğrencilerimizin yanındayız, onları çok seviyoruz" diye konuştu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ise yapılan protokolün hayırlı olmasını temenni ederek, "Yeşilyurt Belediyemizden bize öğrencilerin öğlen yemeklerinin ücretsiz karşılanması noktasında bir talep geldi. Biz de bunu memnuniyetle kabul ettik. Bizim ana yerleşkelerimizden olan Yeşilyurt yerleşkesinde iki fakültemiz ve iki meslek yüksek okulumuz bulunmaktadır. Doğanşehir Meslek Yüksek Okulumuzun tadilatta olması nedeniyle buradaki faaliyetlerimizi de Yeşilyurt Yerleşkemizde sürdürmekteyiz. Öğrencilerimizin yemek ihtiyaçlarının bir kısmını biz karşılıyoruz bir kısmını öğrencilerimizden alıyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz ile yaptığımız bu protokolle birlikte öğrencilerimizden yemek ücreti almayacağız. Bize böylesine güzel bir teklifle gelen Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve destek sunan herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tarafından 'Öğrencilere Yemek İkramı' protokolü imzalandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bilecik'te okul güvenliği için toplantı
Bilecik'te okul güvenliği için toplantı
İEÜ'den eğitim için güç birliği
İEÜ'den eğitim için güç birliği
Kavaklıdere'de ceviz üreticilerine verim ve kalite eğitim
Kavaklıdere'de ceviz üreticilerine verim ve kalite eğitim
Erzurum'da Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplandı
Erzurum'da Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplandı
Son Haberler
Karaman'da jandarmanın yakaladığı 34 kişiden 3'ü tutuklandı
Karaman'da jandarmanın yakaladığı 34 kişiden 3'ü tutuklandı
Bilecik'te YHT hattında güvenlik kontrolü
Bilecik'te YHT hattında güvenlik kontrolü
24 yıl sonra Antalya Körfezi'nde yeniden görüntülendi
24 yıl sonra Antalya Körfezi'nde yeniden görüntülendi
Bilecik'te 8 kilometrelik köy yolu sıcak asfalta hazırlanıyor
Bilecik'te 8 kilometrelik köy yolu sıcak asfalta hazırlanıyor
Adana'da "Ulusal Model Fabrika Ağının Geliştirilmesi Çalıştayı" gerçekleştirilecek
Adana'da "Ulusal Model Fabrika Ağının Geliştirilmesi Çalıştayı"...
Dünya 1.'si olan Nazilli Fen Lisesi, İngiltere'de Türkiye'yi temsil edecek.
Dünya 1.'si olan Nazilli Fen Lisesi, İngiltere'de Türkiye'yi temsil edecek.

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi