• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Yıldırım'da 30 bin kadına spor hizmeti
Spor
Yayınlanma: 26 Eylül 2022 - 14:58
Güncelleme: 26 Eylül 2022 - 15:02

Yıldırım'da 30 bin kadına spor hizmeti

Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında yer alan kadınlar için 6'ncı kadın spor merkezini ilçeye kazandırıyor.

Spor
26 Eylül 2022 - 14:58
Güncelleme: 26 Eylül 2022 - 15:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yıldırım'da 30 bin kadına spor hizmeti
Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında yer alan kadınlar için 6'ncı kadın spor merkezini ilçeye kazandırıyor.Yıldırım Belediyesi'nin hizmete açtığı spor merkezleri ile kadınlar, uzman antrenörler eşliğinde fitness, step-aerobik, zumba, pilates yaparak hem formda kalıyor hem de stres atıyor. Spor merkezlerinde, uzman diyetisyen tarafından profesyonel ölçüm cihazları ile kadınlar için kişiye özel program belirlenip kilo alma, kilo verme beslenme programı sonrası egzersiz planlaması yapılıyor. 2021 yılında ilçeye Ulus Kadın Spor Merkezi'ni kazandırarak mevcut spor tesislerinin sayısını 3'e çıkaran Yıldırım Belediyesi, 2022 yılı içerisinde Mimar Sinan ve Millet Mahallesi Kadın Spor Merkezi'ni kazandırdı. Yıldırım Belediyesi, çalışmalarda sona yaklaştığı Sıracevizler Kadın Spor Merkezi'ni de hizmete açmaya hazırlanıyor.Hizmete açtıkları spor merkezlerinin kadınlara sağlıklı bir yaşam vaat etmenin yanı sıra aynı zamanda sosyalleşme fırsatı da sunduğunu aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Profesyonel spor salonlarında bulunan ekipmanları tesislerimizden faydalanan kadınlarımızın hizmetine sunduk. Kadın spor merkezlerimizde, yaş, kilo ve sağlık durumlarına göre kadınlarımıza fitness, step-aerobik, pilates, zumba ve kişiye özel antrenman programları uygulanırken yine merkezimizde kadınlarımızın sağlıklı şekilde beslenmeleri için ücretsiz diyetisyen hizmeti veriliyor. Diyetisyen gözetiminde, kilo vermek, kilo almak ya da formunu koruma isteklerine göre, beslenme programı oluşturuluyor. Bu spor merkezleri sayesinde kadınlarımız hem spor yapıp sağlıklı bir yaşama kavuşuyor hem de sosyalleşiyor. Kadın spor merkezlerimizden bu güne kadar 30 bin kişi yararlanırken diyetisyen desteğinden 7 bin kadın faydalandı. Tüm Yıldırımlı kadınlarımızı sağlıklı ve zinde bir yaşam için onların hizmetine açtığımız özel kadın spor merkezlerimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Tekerlekli Paten Türkiye Birinciliği 1. Etap Yarışmaları Karaman'da tamamlandı
Tekerlekli Paten Türkiye Birinciliği 1. Etap Yarışmaları Karaman'da tamamlandı
Gökhan Değirmenci: "Rakibimiz düşme potasında, biz tabii ki elimizden geleni yapacağız"
Gökhan Değirmenci: "Rakibimiz düşme potasında, biz tabii ki elimizden geleni yapacağız"
FIFA'dan Gaziantep FK'ya transfer yasağı cezası
FIFA'dan Gaziantep FK'ya transfer yasağı cezası
Ankara Demirspor Futbol Akademisi seçmelerine 3 binin üzerinde katılım
Ankara Demirspor Futbol Akademisi seçmelerine 3 binin üzerinde katılım
Son Haberler
Bir yanda 6 metrelik kar altında mücadele diğer yanda sahillerde yaza hazırlık
Bir yanda 6 metrelik kar altında mücadele diğer yanda sahillerde yaza...
Tekerlekli Paten Türkiye Birinciliği 1. Etap Yarışmaları Karaman'da tamamlandı
Tekerlekli Paten Türkiye Birinciliği 1. Etap Yarışmaları Karaman'da...
Beypazarı'nda otomobilin çarptığı geyik ağır yaralandı
Beypazarı'nda otomobilin çarptığı geyik ağır yaralandı
Saksağan yavrusu itfaiye ekiplerince yuvasına kavuşturuldu
Saksağan yavrusu itfaiye ekiplerince yuvasına kavuşturuldu
Niğde'de yerli ve milli tohum hamlesi: 60 ton patates tohumu üreticilere dağıtıldı
Niğde'de yerli ve milli tohum hamlesi: 60 ton patates tohumu üreticilere...
Bursa'da Dil Bayramı'nda anlamlı sergi
Bursa'da Dil Bayramı'nda anlamlı sergi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi