• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yüksek konut kiraları prefabrik çelik evlere yönelimi artırdı
Ekonomi
Yayınlanma: 09 Ağustos 2023 - 15:12

Yüksek konut kiraları prefabrik çelik evlere yönelimi artırdı

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya: - "Beğenilen evin üretimini modern tesislerimizde ortalama bir haftada tamamlıyoruz. Üretim sonrası yerine sevk ederek uzman ekiplerimizle ortalama 3 gün içerisinde kurulumunu tamamlıyoruz"

Ekonomi
09 Ağustos 2023 - 15:12
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, büyükşehirlerdeki konut arzının düşmesinin ve yüksek kira rayiçlerinin şehre yakın lokasyonlarda prefabrik çelik ev sahibi olma yönelimini artırdığını kaydetti.

Karmod’dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çankaya vatandaşın prefabrik çelik evleri yüksek kira artışına önemli bir çözüm olarak gördüğünü vurguladı.

Hızlı üretimli modeliyle prefabrik evlerin özellikle tercih edildiğini belirten Çankaya şu değerlendirmelerde bulundu:

“Büyükşehirlerde yaşanan yüksek konut kira rayiçleri şehre yakın lokasyonlarda prefabrik çelik ev sahibi olma yönelimini artırdı. Son dönemde İstanbul ve Antalya’daki satış ofislerimize gelen vatandaşlarımız kiralık ev bulma konusunda güçlük yaşadıklarını belirtiyorlar. Buldukları evlerin de kira bedelinin çok yüksek olduğunu ifade ediyorlar.

Prefabrik çelik evlerin hızlı üretimini bildikleri için soruna pratik çözüm bulma adına bize geliyorlar. Gelen taleplerde İstanbul’un Avrupa yakasında Çatalca çevresinde, Anadolu yakasında da Pendik, Tuzla, Gebze köyleriyle birlikte Kuzey Marmara otoyolunun çevrelediği alanlarda prefabrik ev yaptırmak istiyorlar. Antalya’da ise Aksu, Konyaaltı ve Döşemealtı ilçelerinin şehre yakın mahalleleriyle Serik ve Korkuteli prefabrik çelik ev yaptırmak isteyenlerin yoğunlaştığı bölgeler.”

Çankaya, taleplerde 2+1 konutlara ilginin yoğunlaştığını bildirerek, “Çoğunlukla talepler kira sorununa çözümde yoğunlaşırken bazı müşterilerimiz de yine şehre yakın bir yerde depreme güvenli ikinci bir evim olsun düşüncesiyle de prefabrik ev yaptırıyor. Taleplerin her ikisinde de 2+1 model öne çıkıyor. 64 ve 82 m2 alternatifler en çok satın alınanlar arasında. 3+1 konutta da 100 m2 evimiz ilgi görüyor. Gelen talepler ışığında firma olarak bu modellerde kampanyalı fiyat uygulaması da başlattık.” açıklamasında bulundu.

Çankaya, şunları kaydetti:

“Prefabrik ev yaptırmak şehre yakın lokasyonlarda imarlı arsası bulunanlar için büyük kolaylık. Beğenilen evin üretimini modern tesislerimizde ortalama bir haftada tamamlıyoruz. Üretim sonrası yerine sevk ederek uzman ekiplerimizle ortalama 3 gün içerisinde kurulumunu tamamlıyoruz. Bu süreye elektrik ve su tesisat uygulamaları da dahil. Müşterimiz iç zemin şapı ve fayans uygulamalarını yaptırdıktan sonra tekrar boya ekiplerimizi sevk ediyoruz. Ortalama 3 gün içerisinde iç ve dış boya işçiliği tamamlanan prefabrik ev oturuma hazır hale geliyor. Ön planlama yaparak müşterilerimiz 20 ila 30 gün içerisinde yeni prefabrik evlerine sahip olarak yaşamaya başlayabilirler.”



AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Tera'nın Proje GYF'sine yatırımcı ilgisi
Tera'nın Proje GYF'sine yatırımcı ilgisi
Garanti BBVA'ya 3 ödül birden
Garanti BBVA'ya 3 ödül birden
Başkan Seçer: "Üretemeyen toplum bağımsızlığını yitirir"
Başkan Seçer: "Üretemeyen toplum bağımsızlığını yitirir"
Aydın'da 4 ayda konut satışları yüzde 4 arttı
Aydın'da 4 ayda konut satışları yüzde 4 arttı
Son Haberler
Rus turistlerin Samsun'a olan ilgisi sürüyor: Astoria Grande Samsun'da
Rus turistlerin Samsun'a olan ilgisi sürüyor: Astoria Grande Samsun'da
Marmaris'te gözlükçü kurşunlamasının şüphelileri adliyeye sevk edildi
Marmaris'te gözlükçü kurşunlamasının şüphelileri adliyeye...
MTK Koleji'nden eğitime yeni yatırım: Modern Anaokulu hizmete giriyor
MTK Koleji'nden eğitime yeni yatırım: Modern Anaokulu hizmete giriyor
Özel ihtiyaç gençler için temsili askerlik heyecanı
Özel ihtiyaç gençler için temsili askerlik heyecanı
Aydın'da Gençlik Haftası, çelenk töreniyle başladı
Aydın'da Gençlik Haftası, çelenk töreniyle başladı
Suriye sınırında 2'si terör örgütü mensubu, 5 kişi yakalandı
Suriye sınırında 2'si terör örgütü mensubu, 5 kişi yakalandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi