• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu'ya çıkarma yaptı
Genel
Yayınlanma: 03 Mayıs 2023 - 17:27

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu'ya çıkarma yaptı

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu'da 6 ilçede bir araya geldiği hemşehrilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini anlattı.

Genel
03 Mayıs 2023 - 17:27
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu'da 6 ilçede bir araya geldiği hemşehrilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini anlattı.

Türkiye'de 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili genel seçimleri için sandık başına gidilecek. Seçim sebebiyle Cumhurbaşkanı adayları, milletvekili adayları ve belediye başkanları da sahaya çıktı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de memleketi Kastamonu'ya seçim turu düzenledi. Özdemir güne AK Parti Kastamonu Milletvekili adayı Mehmet Umur'la birlikte Kastamonulu iş adamları ve kanaat önderleriyle yaptığı toplantıyla başladı.

Kastamonulular Özdemir'e yoğun ilgi gösterdi

Özdemir buradaki görüşmelerin ardından Umur'la birlikte gittiği 6 ilçede hemşehrileriyle bir araya geldi. Özdemir ve Umur'a AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü de eşlik etti. Her ilçede yoğun bir ilgiyle karşılanan AK Partili heyet hem esnafı ziyaret etti hem de ilçe sakinleriyle sohbet etti. İlgiden dolayı hemşehrilerine teşekkür eden Özdemir, memleketini, atalarını mahcup etmeden görev yapmanın sorumluluğunu üstünde hissettiğini söyledi.

Türkiye'nin zorda bırakılmak istenildiğine dikkat çeken Özdemir, "Bugün evet, pazarda bir pahalılık var. Markette bir pahalılık var. Bunu reddedersek kendimizi inkar etmiş oluruz. Kiralarımızı evet ödemekte zorlanıyoruz ama emin olun ki bu zorlukların en büyük sebebi, Türkiye'nin kuşatılmak isteniyor olması. Türkiye'nin ikinci bir bağımsızlık mücadelesini veriyor olması" diye konuştu.

Türkiye'nin zenginleşme dönemi başladı

Türkiye'nin AK Parti iktidarları döneminde önemli yol katettiğini vurgulayan Özdemir, şunları söyledi: "90'lı yıllarda çöp birikintileri, vahşi depolama şeklinde biriktirilir, orada biriken metan gazının patlaması nedeniyle insanlar ölürdü. Çöp dağlarından, susuzluktan ve birçok sıkıntıdan insanların imanı gevremişti. Türkiye'nin altyapı noktasında eksiği kalmadı. Altyapı bitti, milletimizin zenginleşme dönemi başladı. İnşallah bundan sonraki süreçte milletimizin daha refah şekilde yaşamasının zamanı geldi."

14 Mayıs 2023'teki seçimlere de değinen Özdemir, milletin "Doğru zaman doğru adam" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğini söyledi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
MKE Ankaragücü'nden 3 dönem transfer yasağına ilişkin açıklama
MKE Ankaragücü'nden 3 dönem transfer yasağına ilişkin açıklama
Milli teknoloji atölyelerinin Türkiye'deki ilk ve tek bağımsız binası Atatürk Üniversitesi kampüsünde inşa ediliyor
Milli teknoloji atölyelerinin Türkiye'deki ilk ve tek bağımsız...
İçişleri Bakanı Çiftçi Erzurum Valiliği'nde il yöneticileri ile bir araya geldi
İçişleri Bakanı Çiftçi Erzurum Valiliği'nde il yöneticileri...
İran Milli Futbol Takımı'na Dünya Kupası öncesi binlerce kişilik destek
İran Milli Futbol Takımı'na Dünya Kupası öncesi binlerce kişilik...
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu...
Atatürk Üniversitesi uluslararası iş birliklerine devam ediyor
Atatürk Üniversitesi uluslararası iş birliklerine devam ediyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi