• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. DSP Genel Başkanı Aksakal AK Parti Esenler Mitingi'nde konuştu:
Genel
Yayınlanma: 26 Mayıs 2023 - 19:35

DSP Genel Başkanı Aksakal AK Parti Esenler Mitingi'nde konuştu:

"Artık bu seçimler soğan sarımsak seçimi değil, maydanoz dereotu seçimi değil doğru mu? Eğer vatan yoksa, soğan, sarımsak ekecek, tarla da yok demektir. Dolayısıyla bu kendilerine 'Solcuyum.' diyen sahte solcuları da o sahte Atatürkçüleri de o sahte milliyetçileri de emekli ediyoruz 28'inde" - "Neye karar vereceğiz? Yüz yıllık Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına emin adımlarla güçlü bir şekilde mi gireceğiz? Yoksa Amerika'nın başını çektiği PKK'nın, PYD'nin kuyruğuna takıldığı, FETÖ terör örgütünün organizasyonu bir yapıya bu ülkeyi feda mı edeceğiz?"

Genel
26 Mayıs 2023 - 19:35
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Artık bu seçimler soğan sarımsak seçimi değil, maydanoz, dereotu seçimi değil doğru mu? Eğer vatan yoksa, soğan, sarımsak ekecek, tarla da yok demektir. Dolayısıyla bu kendilerine 'Solcuyum.' diyen sahte solcuları da o sahte Atatürkçüleri de o sahte milliyetçileri de emekli ediyoruz 28'inde." dedi.

AK Parti'nin Esenler Dörtyol Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşan Aksakal, ülkenin, ​​​​​​​güçlü Türkiye'nin devamı için güçlü bir cumhurbaşkanına mutlak suretle ihtiyacı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, yeniden cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacaklarını ifade eden Aksakal, "İkinci bir seçim belki bir kısım yurttaşlarımız için kardeşlerimiz için bir yorgunluk vesilesi olabilir. Geçmişte yaşadığı bazı sıkıntılardan dolayı tereddüt eden arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olabilir. Türkiye'nin tereddüt etmeyeceği en önemli dönemdeyiz. Neye karar vereceğiz? Yüz yıllık Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına emin adımlarla güçlü bir şekilde mi gireceğiz? Yoksa Amerika'nın başını çektiği PKK'nın, PYD'nin kuyruğuna takıldığı, FETÖ terör örgütünün organizasyonu bir yapıya bu ülkeyi feda mı edeceğiz? Edebilir miyiz? Edemeyiz. Çünkü, bu millet, bu devleti, bu ülkeyi sayısal lotodan kazanmadı. Kanını, canını, terini döktü. Kanla çizdi sınırlarını." diye konuştu.

Aksakal, bu ülkeyi emperyal sisteme asla ve asla teslim edemeyeceklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bakın 28'inde son noktayı koyduğumuzda ne olacak? 14'ünde bu dağdaki teröristlerin sesi kısıldı değil mi? Her gün, o Twitter'larda, Facebook'larda yayınlar yapıyorlardı, 'Kılıçdaroğlu'nu destekleyin.' falan diye. Şimdi hepsi paniklediler. Meclis çoğunluğunu kaybedince hepsi paniklediler, ne yapacaklarını şaşırdılar.

Bilgisayarın bütün tuşlarına birden basmaya başladılar. Kime gideceklerini şaşırdılar. Daha dün, 'Kılıçdaroğlu seçilirse bu ülkede iç savaş çıkar.' diyen Sayın Özdağ değil miydi kardeşim ya? Ne oldu şimdi? Vaz mı geçtiniz? Demek ki 'cambaza bak' muamelesi yapıyorlar insanlara. Ama Türk insanının, Türk seçmeninin, Türk milletinin feraseti yüksektir. Doğrultu tutarlılığına önem verir. Yalpalayanın arkasından gitmez. Bu minvalde gideceğiz 28'inde."

- "DSP, o soldan değil"

DSP Genel Başkanı Aksakal, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"O sahte Atatürkçüleri, sahte milliyetçileri, sahte solcuları, hani öyle 'Solcuyum, solcuyum, kahrolsun emperyalizm.' deyip Amerika'nın çizgisine gelen solcular var biliyorsunuz. DSP, o soldan değil, DSP bu ülkenin en kadim partilerinden, en eski partilerinden birisi. Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürümüş, Kıbrıs fatihi Bülent Ecevit'in evlatları olarak biz bu yolda ülkemizin bekasını sağlamaya devam ettirmeye kararlıyız. Onun için Cumhur İttifakı'ndayız. Artık bu seçimler soğan sarımsak seçimi değil, maydanoz, dereotu seçimi değil doğru mu? Eğer vatan yoksa, soğan, sarımsak ekecek, tarla da yok demektir. Dolayısıyla bu kendilerine 'Solcuyum.' diyen sahte solcuları da, o sahte Atatürkçüleri de, o sahte milliyetçileri de emekli ediyoruz 28'inde."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
DTO Başkanı Erdoğan: "Sanayicimizin rekabet gücüne katkı sağlıyoruz"
DTO Başkanı Erdoğan: "Sanayicimizin rekabet gücüne katkı sağlıyoruz"
Türk Telekom'dan 'İnnova Proje Yönetişimi Zirvesi' gerçekleşti
Türk Telekom'dan 'İnnova Proje Yönetişimi Zirvesi' gerçekleşti
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında mütalaa: Örgütün varlığının kabul edildiği açıklandı
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında mütalaa: Örgütün varlığının...
Hisarcık MYO'nun 2 projesi şartlı kabul almaya hak kazandı
Hisarcık MYO'nun 2 projesi şartlı kabul almaya hak kazandı
Emet MYO'da KADES uygulaması ve dolandırıcılıkla mücadele eğitimi
Emet MYO'da KADES uygulaması ve dolandırıcılıkla mücadele eğitimi
Çorum Belediyesinden Afşin'e 14 konteyner
Çorum Belediyesinden Afşin'e 14 konteyner

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi