İhlas Haber Ajansı (İHA) Aydın muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde Kaymakam Ali Ekber Ateş, Atça Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Sultanhisar Kaymakamı Ali Ekber Ateş, ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelmeye yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
Ziyaretlerin Detayları
Bu kapsamda Kaymakam Ateş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Filiz Çetin ve Atça Mahalle Muhtarı Ali Keleş ile birlikte Atça Mahallesi’nde ikamet eden Sabiha Angun ve Meryem Apaydın’ın hanelerine konuk oldu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarla yakından ilgilenen Kaymakam Ateş, hane sakinleri ile bir süre sohbet etti.
İletişimin Güçlendirilmesi Hedefleniyor
Gerçekleşen görüşmelerde vatandaşların talep ve ihtiyaçları dinlenirken, beklentilerin yerinde tespit edilmesinin önemine dikkat çekildi. Kamu kurumları ile vatandaşlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi açısından bu tür buluşmaların önem taşıdığı vurgulandı.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Kaymakamlık düzeyindeki hane ziyaretleri, yerel yönetimler ile halk arasındaki bağların kuvvetlendirilmesinde ve sosyal devlet politikalarının sahada etkin bir şekilde uygulanmasında geleneksel bir yöntem olarak öne çıkmaktadır. Bu tür çalışmalar, dezavantajlı grupların tespit edilmesi ve kamu hizmetlerinin doğrudan yönlendirilmesi açısından önem arz eder.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.